החלמה מכריתת רחם הנעשית בפתיחת בטן

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

28/01/2016 | 18:26 | מאת: ש

שלום רב, המטפלת של אמי אמורה לעבור כריתת רחם בהליך המחייב פתיחת הבטן. אמא שלי סיעודית והטיפול בה דורש פעמים רבות מאמץ גופני רב, למרות אמצעי עזר להרמה. ברצוני לברר האם ידוע לכם על מקרים דומים בהתייחס לצורך בהפעלת מאמץ. איני רוצה שיווצר מצב שהיא תחזור לעבוד אחרי זמן ההחלמה הממוצע המקובל (אם הבנתי ממנה מדובר בחודשיים) בלי התייחסות לעבודתה, וחס וחלילה ייגרם לה נזק. תודה מראש ש

צר לי, אך לא הבנתי מה את שואלת. אם ידוע על מקרים דומים בהתייחס לצורך למאמץ? זמן ההחלמה הממוצא לאחר ניתוח פתיחת בטן הוא כ 4-6 שבועות. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות