שרירן ברחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

27/12/2015 | 12:42 | מאת: גליה

אז אם אפשר שאלה נוספת, הבנתי מימך כי הכאבים וקרישי הדם הגדולים הם לאו דווקא מהשרירן, היות והרופא שלי כלל לא התייחס לשרירן ואמר לי שהכל בסדר, אילו בדיקות בכל זאת נדרשות בעקבות בעיית הכאב וקרישי הדם. תודה

שאלתך הנוספת מלמדת עד כמה מסוכן לקבל תשובות אישיות לבעיות כגון אלה מפורום באינטרנט. לא אמרתי שהדימומים שלך אינם מהשרירן. בתשובתי כתבתי שדימומים חזקים פחות שכיחים משרירן המצוי במיקום זה. זה עדיין לא אומר שהשרירן אינו הגורם לדימום. שאלות כגון אלה יש להפנות לרופא/ה המטפל/ת מאחר ובדיקה גופנית, התבוננות על תוצאות בדיקת האולטרהסאונד, ותשובת בדיקות נוספות (כגון בדיקות דם, תפקודי קרישה, התייחסות לתרופות שאת אולי נוטלת, וכיוב) הם חלק מהתמודדות הרופא/ה עם הייעוץ הרפואי הנדרש. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות