שרירן בגודל 8 סמ בדופן העליונה ברחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

22/09/2015 | 13:48 | מאת: נורית

אובחנתי לפני חודשיים. אין תסמינים מעבר לבטן של כנראה חודש שני שלישי. בת 52 וסת סדיר. הבטן מפריעה ונראה לי שאולי מלאות הרחם נראית בקווי הגוף כאילו אני בהריון. האם איפשרי שבאגן מתרחב בשל מלאות הרחם ? הריון מדומה? מפריע לי מאוד. מה דעתך ?

לצערי לא קבלתי התרעה על שאלתך זו ולכן העיכוב במענה. עליך לבצע בדיקת אולטרהסאונד כדי להגדיר גודל ומיקום השרירנים, ואם מדובר בכלל בשרירני רחם או סיבה אחרת. רק לאחר מכן ניתן להתייחס, ואל תעכבי ביצוע בדיקות אלה. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות