גלולות ברחם שרירני

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

11/06/2015 | 15:33 | מאת: רונית לוי

שלום אני לאחר לידה כ- 6 שבועות לאחר , רחם שרירני . אלו אמצעי מניעה מתאימים לי? . הרופא המליץ על גלולות עם מינון נמוך של הורמונים או התקן מירנה לאחר תוצאות us . חשוב לציין שבמעקב ההריון נאמר לי שהשרירנים ממוקמים גבוה ולא למטה. מה עדיף? אלו עוד חלופות קיימות ? דבר נוסף, האם עלי להמשיך מעקב אצל רופא נשים המתמחה במיומות ? תודה רבה

המלצה על שימוש באמצעי מניעה צריכה להתקבל עי הרופא/ה המטפל/ת ולא דרך פורום באינטרנט. כדי לענות לשאלתך באופן כללי יש לדעת מה גודלם ומיקומם של השרירנים? (למעלה או למטה אינו מינוח בעל משמעות), מה גילך? מה תכניות הילודה שלך? והאם השרירנים גורמים לתסמינים כגון דימומים, כאבים, וכיוב. עקרונית ניתן לעשות שימוש בגלולות במינון הורמונלי נמוך, אבל יש מגוון רחב של טיפולים שמרניים. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות