מיומה 8 סנטימטר

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

05/05/2015 | 16:09 | מאת: חן31

היי רציתי לשאול מיומה 8 סנטימטר דופן אחורי לא מעוותת את הרחם לפי האולטרסאונד רירית עבה הכול תקין...הרופא אמר לי שאפשר לעבור הריון כאשר המיומה נמצאת בדופן אחורי ולא מעוותת את החלל לפי הידע שלך גם אתה מכיר שאפשרי לעבור הריון עם מיומה בדופן אחורי? פחות או יותר לא מצפה לתשובה שהיא 100 אחוז בטוחה ....תודה לך והמשך יום נעים

מדובר בגודל גבולי חגבי ניתוח, כן או לא, והריון תקין או ללא סיבוכים. הדבר לא תלוי רק במיקום אלא גם בקצב הגידול לאורך ההריון, מיקום השיליה, וכיוב. לא ניתן לחזות מה יהיה מהלך ההריון. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות