שרירנים ברחם..

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

20/04/2015 | 00:36 | מאת: אפרת

שלום פרופ' יונה, אני בת 39 ומנסה להיכנס להריון מזה שנה, שתי טיפולי פוריות של צלחו. ממצאי אולטרסאונד: שרירן אינטרמורלי ימני בקוטר 8 ס"מ. ושרירן סוב סרוטי 4 ס"מ, הרופא אמר שהשרירניים מגדילים מעט את הרחם שזה אולי מקשה לקליטת העובר,והמליץ לעשות ניתוח בפתיחת בטן האם במצב זה חובה לעשות ניתוח והאם יש אפשרות אחרת כגון ניתוח ממוקד ללא ניתוח בפתיחת בטן. יש לציין שלטיפול פוריות פנינו בעקבות בעיית זרע קשה אצל בין זוגי. אשמח לקבל המלצה מהפרופ'. תודה אפרת

מצבים מ8רכבים כגון אלה אינם להתמודדות בפורום ציבורי. הם מחייבים בירור מעמיק. שרירנים בגודל זה במצב בו הפוריות נדרשת מחייבים התייחסות זהירה לרחם.לא ברור למה כוונתך ניתוח ממוקד. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות