ניתוח להוצאת שרירן

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

13/04/2015 | 13:12 | מאת: רחל

שלום, יש לי שרירן די גדול ורופאת הנשים שלי הפנתה אותי לישיבת ניתוחים. מדובר בשרירן סבסרוזי בגודל: 132x97x140 ומיקומו בקיר אחורי. הרחם בגודל תקין. אני מעוניינת למצוא רופא שיכול להוציא את השרירן בלבד, מבלי להוציא את הרחם. אשמח לקבל המלצה. בתודה,

פורום זה אינו מהווה מוקד הפניות, אלא אתר להבהרת שאלות רפואיות ברמה העקרונית, לצורך הבנה טובה יותר של המחלה ותפרונותיה. לא ניתן להתייחס לשאלתך ברמה העקרונית מאחר ולא ידוע מה גילך? מה עברך המילדותי? ומה תכניות הילודה שלך? לשאלות אלה יש חשיבות רבה באשר להתייחסות עניינית ומעמיקה, ככל שניתן. פרופ יונה תדיר

13/04/2015 | 17:56 | מאת: רחל

שלום פרופ' תדיר, תודה על התשובה. עוד כמה פרטים: אני בת כמעט 50, לא ילדתי מעולם ואני רוצה לשמור על הרחם. האם בתנאים אלה, בהינתן גודל השרירן, אפשר לעשות מיקטומיה? נאמר לי שברוב המקרים מוציאים את הרחם ואיני רוצה בזה. רחל

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות