כאבי מיומה בהריון

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

28/01/2015 | 00:15 | מאת: מתייעצת

שלום פרופסור יקר אני בהריון שבוע 16. שרירו שהיה בגודל 6 סמ גדל ל 10 דופן אחורי שמאלי תחתון רוכב על צוואר הרחם. בשבועות האחאונים חשתי לחץ על הבטן ובשבוע האחרון כאבים חזקים בגב התחתון ובכל צד שמאל של הבטן מלמטה עד למטה.הקאתי בלי הפסקה בימים האחאונים ובמיון נתנו וולטרן שהקל בבת אחת על הכל ליממה. מתי הכאבים אמורים להירגע באיזה שלב? שנית האם יד משכח כאבים אחר שיכול לעזור ת. הלוואי של הנל לא טובות לי כחולת אולקוס וגם לעוברים. שלישית זה הגיוני שהכל מהמיומה לא יתכן שזה מכליות או משהו אחר כולל ההקאות? לא בדקו לי את הבטן מלבד א. סאונד. תודה רבה

שאלות כגון אלה אינן לפורום ציבורי. עליך להיות בקשר עם רופא/ה במסגרת מעקב הריון. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות