כריתת רחם וחצוצרות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

14/11/2014 | 10:14 | מאת: דנה

פרופ' תדיר שלום, הנני בת 45, לפני 3 שבועות עברתי כריתת רחם וחצוצרות ללא הוצאת השחלות מאחר והרופא טען שהשחלות תקינות. (היה לי רחם שרירני). בשבוע האחרון הדופק שלי מאוד חזק מגיע ל-100+ ואז מקבלת סחרחורות ומעין תחושה של חוסר אויר, בנוסף חום פנימי ללא הזעה. האם זה קשור לכריתת הרחם? אודה אם תתייחס לדופק כי קשה לי מאוד. אודה לך אם תעזור לי.

תופעה כגון זו, כ 3 שבועות לאחר הניתוח, לא צריכה להיות קשורה לניתוח ועליך ליצור קשר עם הרופא/ה המטפל/ת ו/או המחלקה בה נותחת. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות