כריתת רחם וחצוצרות

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

12/11/2014 | 07:45 | מאת: גילי

ד"ר תדיר, בוקר טוב. ב-20/10 עברתי כריתת רחם וחצוצרות ללא הוצאת השחלות. היום ה-12/11 בשבוע האחרון אני מרגישה גלי חום רבים ואינני מזיעה. השחלות לא הוצאו מפני שהן תקינות. האם יש קשר לכל כריתת הרחם או השחלות עושות גלי חום פנימיים ללא הזעה? מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה שמפריעה לי מאוד.

שכחת לציין את גילך. יתכן ויש קשר בין הניתוח לבין תופעות אלה, אולי בגלל שינוי באספקת הדם לשחלות. במקרה של ספק ניתן לבצע בדיקת רמת ההורמונים FSH - LH ולפי זה לקבל כוון לאבחנה. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות