לאחר הסרת שרירן

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

26/09/2014 | 14:49 | מאת: אני

שלום רב בת 39 רווקה, לפני 3 שנים וחצי כמעט הסירו לי 2 מיומות (שגרמו לדימומים עזים והפרשת קרישי דם גדולים) באמצעות היסטרוסקופיה ומיומקטומי. עדיין יש לי כאבים בעיקר לפני מחזור ואחריו או אם אני בלחץ ומכווצת או לאחר פעילות גופנית. הכאבים לא חזקים ולא פוגעים בתפקוד, אבל מזכירים לי שעברתי ניתוח שם. בכל הבדיקות שעשיתי הכל נמצא תקין. יש שני דברים שמטרידים אותי האחד שנשאלתי על ידי הרופא המנתח בביקור חולים לפני הניתוח אם אני מתכננת להביא ילדים. בשל גילי והססטוס שלי אמרתי שלא. האם זה קשור לכאבים שאני חשה מאז, האם זה אומר שהסרת המיומות בוצעה שלא בעדינות ובדייקנות? ודבר שני, המחזור מאז קצר וחלש מאוד. כשלושה ימים בסה"כ כשרק יום אחד הוא חזק יחסית לשאר הימים אבל חלש לעבר וגם המרקם שלא נוזלי ובהיר. וביום הראשון יש לי גל חום וגם בשאר הימים חם לי ואני מזיעה וריח גוף וכו' אבל פחות. האם זה בגלל הניתוח? האם נפגע הרחם מאוד? או שזה חלק מסממני הגיל?

שאלותיך אינן מתאימות לפורום אינטרנט. עלייך להוועץ ברופא/ה המטפל/ת. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות