הקסאקפרון

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

05/06/2014 | 23:23 | מאת: נני

אני אישה כבת 34 עם התקן תוך רחמי, הגניקולודג שלי נתן לי הקסאקפרון לקיצור המחזור,טרם הספקתי לקחת אותו והיה לי איחור של חמישה ימים במחזור.מייד בטיפה הראשונה למחזור המאחר נטלתי 2 גלולות לפי הוראות הרופא, כבר הספקתי לקחת 3 מנות והמחזור נעלם לגמרי, האם להפסיק את התרופה או לחכות עוד 3 ימים כהוראת הרופא? אני קצת מפחדת שזה אולי הריון למרות שבבדיקת מקלון הזהב יצא שלילי, האם להפסיק או להמשיך את הקסאקפרון?

לא ניתן להבין משאלתך מדוע ניתנו לך טבליות הקסקפרון ומה סיבת הדימום אשר גם איבו אינו מוסבר היטב. לפני שמקבלים טיפול, זה או אחר, צריכה להיות אבחנה, ולא ברור מה האבחנה? ממה את סובלת? ואם זה דימומים? מה סיבתם. לפיכך לא הייתי ממליץ בשלב זה שום טיפול. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות