פוליפ מדמם במגע צוואר הרחם בהריון

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

25/04/2014 | 18:59 | מאת: אנונימי

שלום רב אני בהריון ראשון שבוע 26 ולאחר קיום יחסים הופיעה הפרשה ורודה, ניגשתי למיון ושם אבחנו אקטרופיון לאחר 4 ימים בבדיקת מעקב אצל רופאת נשים היא אינה ראתה אקטרופיון אך ראתה פוליפ והסירה אותו ערכה בדיקת פאפ האם פוליפ זה ממצא שכיח בהריון, הרופאה ציינה שהפוליפ היה מדמם במגע ולכן הסירה ושלחה לביופסיה אני בלחץ היסטרי, מה הסיכוי שזה תהליך טרום ממאיר או ממאיר? וגם איך הרופאה במיון פספסה את הפוליפ והרופאה נשים גם בכלל לא ראתה אקטרופיון? תודה ושבת שלום

איני יודע מי פיספס מה ולמה ואין גם פרטים בשאלתך המסבירים זאת. עליך להמתין לתוצאות הבדיקה וסביר להניח שזה ממצא שפיר. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות