שרירן אינטרמורהלי 34X37 מ"מ

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

08/04/2014 | 19:23 | מאת: את

שלום אני בת 51 אחרי טיפול תרומת ביצית שכשלה באולטרסאונד התגלה לי שרירן אינטרמורהלי 34X37 מ"מ התברר לי שהיסטרוקופיה או אולטרסאונד ממוקד לא מתאים לי עלי לעבור ניתוח מורכב וזה יכול לסכן את הקליטה להריון השאלה שלי - האם ידוע לך על נשים שנקלטו להריון עם שרירן מהסוג הנ"ל ללא התערבות ניתוחית? עשיתי היסטרוקופיה הבחנתית והיא היתה תקינה אני מיואשת ופוחדת שלעולם לא אוכל ללדת. תודה על תשובתך

שרירן בגודל זה אינו מחייב ניתוח אלא אם כן הוא גורם לדימומים חזקים או לסימפטומים אחרים. אם ההיסטרוסקופיה תקינה היא וודאי אינה דרך לטיפול, ולעניין האולטרהסאונד הממוקד אני מעדיף שלא להתייחס כלל. השאלה לגבי ... האם אני מכיר נשים ש.... ? אין סיבה להסביר, במיוחד לאור גילך ! פרופ תדיר

09/04/2014 | 10:49 | מאת: אתי

תודה שחזרת אלי אשמח להבהרה לגבי "גילך" מדובר בתרומת ביצית ויש עוברים תקינים - האם גם בתרומת ביצית גיל 51 הוא בעייתי? אין לי דימומים ואין לי כאבים - השרירן התגלה בבדיקת אולטרסאונד שביצעתי לצורך הפריה מתרומת ביצית תודה

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות