שאלה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

08/04/2014 | 17:57 | מאת: אני

היי לא יודעת איך רק עכשיו ראו את זה... בכל מקרה, לאחר 2 הפלות- עשיתי היסטרוסקופיה. נמצא פוליפ. עשיתי א.ס אצל רופאת הפוריות שפתאום ראתה מיומה שיושבת על הרחם. היא שאלה האם המנתח ראה- ואמרתי שלא עשו לי א.ס, אלא רק את הניתוח. האם מיומה כזאת עלולה לגרום להפלות? מה הטיפול בזה? מה זמן ההחלמה?

אין בשאלתך אפילו קצה חוט כדי לתת מענה ענייני. מה גודלה של המיומה? מה מיקומה? מה הסימפטומים מהם את סובלת? בת כמה את? וכיוב. פרופ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות