שרירן אחרי לידה שקטה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

31/03/2014 | 17:40 | מאת: מורן

אני לאחר לידה שקטה + גרידה בשבוע 17 עקב מום בלב העובר, לאחר שלושה שבועות הייתי בבדיקה ונמצא שרירן ברחם בגודל 3 ס"מ, לאורך ההריון נמצאה מחיצה שנעלמה עם הזמן(לפני ההריון לא נאמר כי יש דבר כזה) האם זה קשור אחד לשני האם היתה טעות באבחון ובעצם המחיצה היתה השרירן? האם זה עלול להיעלם עם הזמן? האם ניתן להיכנס שוב להריון עם שרירן? האם יש מקום לדאגה?

שאלתך אינה ברורה. איני יודע מה זו לידה שקטה, מחיצה לא נעלמת לבד, ואין קשר בין שרירן למחיצה ברחם. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות