תופעות של דימומים לאחר כריתת רחם ואגינלית

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

12/03/2014 | 17:10 | מאת: שוש

אחותי עברה כריתת רחם לפני שבועיים והיא עדיין מדממת , האם זה תהליך נורמאלי ואם כן אז כמה זמן לאחר הכריתה הדימום אמור להיפסק?

בתופעול לואי שלאחר ניתוח יש ליצור קשר עם הרופא/ה המנתח/ת או המחלקה בה בוצע הניתוח. שהרי אין את מתעניינת בסטטיסטיקה (באיזה אחוז זה קורה ומה הסיבות יכולות להיות, אלא במה קורה אצל אחותך. כל ניתוח שונה מניתוח אחר, החל מהסיבות וכלה בתוצאות או בסיבוכים. פרופ תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות