רחם שרירני

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

01/02/2014 | 08:03 | מאת: ירדן

שלום, אני בת 38, לפני כמה שנים עברתי ניתוח כריתת מיומות ענקיות בגישה בטנית,מאז כריתת חצוצרות בלפרוסקופיה, שתי לידות בקיסרי כשהשניה שהייתה לפני שנתיים היו מיומות חדשות, שבינתיים גדלו ןכיום מימדיהן:32*42, 54*63, 32*42. מידות הרחם: 99*89*106תכניות הילודה שלי הסתיימו וכל אזור הבטן התחתונה מציק, כואב ומפריע לי באופן יומיומי. באם בהתחשב בנתונים האמורים יש להוציא את הרחם? תודה מראש.

סביר להניח שנתוח עשוי לפתור את הבעיה, אבל עליך להוועץ עם מומחה/ית כדי להתמודד עם השאלה באופן מקצועי.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות