האם יש סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

16/12/2013 | 19:22 | מאת: שרה

אנחנו בני 36, ורוצים להיכנס להריון. עברתי הסטרוסקפיה ניתוחית- רחם מחיצתי. אבל יש לי שרירניים....מנח הרחם: אחורי.מידות: 40x67x54. שרירן גודל x40 ממ.37 קידמי סובסורוזי. שרירן גודל x8 ממ.20 קדמי תחתון אינטרמורלי. שרירן גודל x24 ממ. 24 קדמי אינטרמורלי ושרירן גודל x20 ממ.21 אחורי אינרמורלי. מה דעתך המקצועית ? האם המצב הוא נורמלי? האם צריך לעבור ניתוח להוצאת השרירנים בשביל להיכנב להריון? דואגת מאוד, נשמח לשמוע ממך.

ריבוי השרירנים עלול לייצר בעיה. לא ניתן לייעץ בדרך זו , בין היתר בהעדר מידע על נתוני פוריות אחרים. עלייך להוועץ במומחה פוריות.

11/02/2014 | 15:09 | מאת: מעין

נמצאה אצלי ציסטה קטנה ברחם ותוך כדי המחזור מופיעים דימומים בעת קיום יחסים- האם יש קשר בין הנסיונות מזה 7 חודשים וחוסר הקלטות הריון?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות