שאלת מומחה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

13/09/2013 | 12:50 | מאת: הילה

שלום פרופסור! אני בת 40, החלתתי להפסיק להשתמש בכדורים הורמונלים( הרמונט ) .במקום התחלתי להשתמש בהתקן רגיל תוך רחמי. טבעת רגילה. מ אז שהותקנו לי אותה ב23 באוגוסט אני עדיין מקבלת סוג של מחזור, זה לא חזק, זה יותר ניראה כאילו יום אחרון של מחזור .עד היום יש לי את זה בכללי לא נגמר .האם התרופה ההקסאקרון תיהיה יעילה בשבילי. תודה רבה.

יש להמתין קצת יותר זמן עד כד לדעת אם מיקום ההתקן בעייתי, וניתן לוודא זאת בבדיקת אולטרהסאונד. כדורי הקסקפרון נועדו להפחית דימום לפרק זמן קצר, אבל עדיף לוודא מה סיבת הדימום ולא לעשות שימוש ממושך בטיפול תרופתי זה, וד לא כתחליף לאבחנה. וחוץ מזה, כש להבי מה ההבדל בין דימום ווסת למחזור. מחזור אין משמעותו דימום ווסת. פרופ. יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות