primolut nor

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

23/07/2013 | 09:55 | מאת: גלולה אחת

שלום, אני הייתי אמורה לעבור טיפול אולטרסאונד ממוקד ב- 22 לחודש. אני סובלת ממיומה גדולה ומחזור מטורף(דימום מאסיבי וכאבים איומים). הטיפול נדחה ל - 12/8 לצערי. אני לוקחת את ה - primolut nur מה- 27 לחודש, יש לי ל 30 ימים. השאלה שלי היא מה לעשות? כאשר אני לא יכולה להיות במחזור בזמן הטיפול הזה(האולטראסאונד הממוקד). האם להפסיק עכשיו והמחזור יבוא עוד כמה ימים? האם אפשר להמשיך לקחת עד אחרי הטיפול או שזה לא מומלץ? בנוסף, היום הופיע דימום, כמו מחזור. האם להפסיק? תודה מראש.

שאלתך טובה, ובעייתך ברורה, אך קשה לתת תשובה לשאלתך זו. השימוש באולטרהסאונד ממוקד שנוי במחלוקת בין הרופאים המומחים בתחום זה ובחירת הטיפול, או ההתאמה, כמו גם רמת הציפיות שלך לתוצאת הטיפול יכולה להתקבל רק במקום בו עברת את בדיקת ה MRI ואשר הגדירו את התאמתך, את גדלו ואת מיקומו של השרירן. בהצלחה פרופ' תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות