היסטרוסקופיה ניתוחית-אתמול

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

20/06/2013 | 06:46 | מאת: orna

אתמול עברתי היסטרוסקופיה להוצאת שרירן.לפני הניתוח הרופא ביקש שאפסיק לקחת את הגלולות כשבועיים לפני. מתי אני יכולה להתחיל חפיסת גלולות חדשה?(ביום הראשון למחזור הקרוב שאמור להגיע עוד כ-12 יום?) תודה מראש. ולכל ה"פחדניות"-כמוני, עבר בשלום ולא לדאוג.

נטילת גלולות לאחר כריתת שרירן בגישה היסטרוסקופית (או תכשירים הורמונליים דומים לגלולות) מקובלת במקרים רבים החל מיום הניתוח. זאת, מאחר וההורמונים המצויים בגלולות מסייעים בבניית רירית רחם המונעת הווצרות הדבקויות. בכל מקרה עליך לקבל הנחיות אלה מהרופא/ה המנתח/ת מאחר ורק הוא/היא יודע/ת מה נעשה? מה גילך? מה תכניות הילודה שלך, וכיוב'. פרופ' יונה תדיר

03/01/2014 | 15:31 | מאת: דנה

שלום לך בחורה שעברת אתמול לקרסקופיה אני אשמח אם תראי הודעתי ותרשמי לי את השם של הרופא שביצע לך את הניתוח והצוות ובית החולים בתודה דנה

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות