עזרה- כאבים ברחם במחזור ולאחריו.

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

14/11/2020 | 22:37 | מאת: יעל

שלום, הייתי אצל רופא לא בדק ולא נתן כדורים רק נתן הפניה לUS כשביקשתי. אני לא נוטלת גלולות. המחזור שלי סדיר ללא גלולות וללא כאבים. אבל הוא השתנה בשנה האחרונה והחלו לי מגרנות ובחילות אבל זה בשליטה. עכשיו יש בעיה חדשה: בימי הווסת יש לי כאבים כל ימי הדימום ברחם וזה נמשך גם קצת לאחריו. בחודש שעבר שמתי לב שהיו הפרשות שקופות.אחרי שהסתיים המחזור- אמרו לי שאולי זה כאבי ביוץ? החודש: סיימתי את הווסת ב-5.11 ועד עכשיו הכאבים לא מפסיקים לי ברחם. יש גם כאב לסרוגין במותנים. שוב יש הפרשות שקופות מיום סיום הדימום והפעם אחרי כמה ימים היה מעין דימום נוסף. רק כשמנגבים ועל התחתונית רואים. זה כבר נפסק. מה זה יכול להיות/ השערה שלך? אני חוששת מגידול. תודה

יש הגיון רב בבדיקת אולטרהסאונד לפני כל טיפול, על מנת לאבחן מה הסיבה לתלונותיך. לאחר בדיקה זו יוכל הרופא להמליץ על טיפול לפי האבחנה. אין טעם לניחושים על סיבות למצבך ללא בדיקה זו.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות