2 שרירנים שבוע 6 פלוס 5

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

26/08/2020 | 17:10 | מאת: הגר

הי. נמצאת בשבוע 6 פלוס 5. לאחר בדיקת אולטרסאונד ניצפו 2 שרירנים. אחד באיזור של צוואר 25*37 שני בקיר אחורי 34*36 הופניתי לאולטרסאונד במכון בקופת החולים. מהם הסיכונים בשרירנים בלידה? אמרה שאחד מה שרירנים מדאיג. האם זה יכול להוות הריון בסיכון ?

השרירנים שאת מתארת קטנים וסביר להניח שיגדלו במהלך ההריון. בשלב זה אין לדעת מה יהיה גודלם ומיקומם, ואין טעם לנחש בשלב זה. עליך להיות במעקב רפואי ולקבל המלצות בהתאם.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות