לאחר ניתוח לכריתת רחם שהסתבך לאחר בירור באמצעות n.r.i

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

18/08/2020 | 18:27 | מאת: T.n.t

עברתי כריתת רחם שהסתבכה וכעבור שבוע נאלצתי לעבור ניתוח נוסף ששל בקע במעי כתוצאה מסיבוך של הניתוח הראשון ביצעתי בדיקת m.r.i אתמול ובעקבות כאבים עזים בבטן ודימום . ניתנה לי תשובה כללית (לא פענוח מדוייק)על ידי הרופא המנתח שבנוגע לרחם לא הוסר כל הרחם נשאר חלק ממנו ולכן אמשיך לקבל ווסת דבר שלא מובן לי אשמח לקבל תשובה האם זה נורמלי?אציין שצוואר הרחם לא נכרת כתוצאה מקושי בניתוח ושחלות מראש לא הסכמתי לכרות

אין כל אפשרות לתת תשובה על שאלה בה אין פרטים כגון מה בוצע? למה בוצע? מה הסתבך? מה הוצא ומה הושאר? עליך לפנות לרופא המטפל.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות