פוליפ ורירית רחם מעובה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

31/10/2019 | 00:58 | מאת: יפה

בת 42, פניתי לרופאת נשים עקב כאבי מחזור יוצאי דופן ועוצמת מחזור כבדה מהרגיל ( לא במספר הימים רק בעוצמת הדם) בבדיקה שביצעה גילתה רירית רחם מעובה ופוליפ. ביצעה דגימה ואני מחכה כרגע לתוצאות הבדיקה. האם יש ממה לחשוש, האם יש דרך לבצע את הדגימה באופן פרטי ולקבל את הממצאים מייד, הבנתי מהרופאה שתוצאות מתקבלות רק אחרי חודש. מה המשמעות של פוליפ בחלל הרחם?

לו ידעתי מה הממצא שיש לך הרי שלא צריך היה לבצע בדיקה כדי לדעת מה שיש לך. הלא כן? פוליפ החלל הרחם הוא ממצא גי שכיח, כמעט תמיד הוא שפיר, ומיתן להוציאו בקלות יחסית. בדיקת הפוליפ אכן נמשכת בד״כ כ 2-3 שבועות.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות