שאלה בקשר לשרירנים ופוליפ

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

11/10/2019 | 12:32 | מאת: אנונימית

שלום, בת 56 אחרי גיל המעבר. כבר תקופה שמרגישה נפיחות בבטן תחתונה ובחזה. בנוסף, לעיתים הופיעו מריחות חומות של דם שלא זיהיתי אותם כדימום. עקב החמרה בכאבי הבטן, פניתי לרופא. בבדיקתי גילה 2 שרירנים בגודל 1.5 כל אחד וחשד לפוליפ בגודל 1.3 סמ. בנוסף, רירית לא סדירה. כשהוא בדק אותי, החל דימום. בבדיקות בעברי, תמיד נאמר לי שיש לי רחם שרירני. ואם אני לא טועה, אובחן גם פוליפ קטן בגודל 0.3 שלא עשינו איתו דבר. שאלותיי: 1. מדוע רירית הרחם לא סדירה? בבדיקה לפני שנה היא הייתה סדירה.. האם זה מסוכן? 2. האם השרירנים והפוליפ יכולים להיות מסוכנים? אם לא, מדוע הומלץ לי בחום להסירם? 3. מאיפה הם הגיעו פתאום לגודל כזה? אם זה שפיר זה לא אמור לגדול.. והאם ייתכן שאחרי כל כך הרבה שנים הם החלו לגרום לי לכאבים ודימום? בעברי היה לי דימום, אבל הוא נגרם מציסטה שנספגה. סליחנ על כל השאלות.. פשוט לחוצה מאוד תודה רבה ושבת שלום אני

שאלותיך טובות, אולם עם שאלות כאלה אשר המענה להן מחייב שיחת הבהרה, ובדיקות בהתאם, יש לפנות לרופא/ה.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות