מיומה ברחם - מנח אחרוי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

05/10/2019 | 21:01 | מאת: קרן

שלום רב, מנח הרחם שלי הוא אחורי ויש לי מיומה תוך דופנית בגודל 30-20 מ"מ. שאלתי היא האם ישנה מניעה בשל מנח הרחם האחורי לביצוע חימום באולטאסאונד ממוקד מונחה MRI או צינטור עורק/י הרחם או הסרת המיומה בלפרוסקופיה. או שמנח הרחם לא משמעותי לביצוע האופציות הנ"ל. תודה רבה

מענה על שאלה כזו מחייב הרבה יותר פרטים ממה שציינת, כגון גיל, תכניות ילודה, סימפטומים, (דימומים, כאבים), ביות במתן שתן, שינויים באופי הוסת, ועוד. לכל אחת מהשיטות שציינת יש יתרונות וחסרונות והתאמת הטיפולצ מחייבת רפואה נכונה.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות