רירית רחם מעובה 21מ"מ

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

08/09/2019 | 09:35 | מאת: אלן

בוקר טוב,אני בת 54 ובביקור האחרון אצל רופאת הנשים היא אמרה שהרירית מעובה 17מ"מ והלכתי להבדק במרפאות נשים גינקולוגית שוב ושם הרירית הייתה 21,6מ"מ.כמובן שקבעתי תור בדחיפות לרופאת הנשים על מנת לעבור היסטרוסקופיה,לא נוטלת שום הורמונים כי חליתי בסרטן השד לפני ,6 שנים ואסור לי מן הסתם,לפני 8 חודשים רופאת הנשים בבדיקה כרתה לי פוליפ בצוואר הרחם שנמצא תקין.מה הסיכוי לחלות בסרטן רירית הרחם ואיזה עוד סיבות קיימות?תודה יום נפלא

הסקרנות ברורה, אבל אני מניח שאת רוצה תשובה ולא הרצאה. רירית מעובדה מחייבת בדיקה ואם ניתן היה להמנע מזה ע״י הסברים תאורטיים סביר להניח שלא צריך היה לבדוק. בדיקה אינה בהכרח רק היסטרוסקופיה אלא גם לקיחת דגימת רירית לבדיקה פתולוגית.

09/09/2019 | 11:30 | מאת: אלן

תודה רבה על ההתייחסות.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות