שרירן אנטרמוראלי בגודל 35*40

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

04/07/2019 | 17:30 | מאת: ILANIT

בת 52 וחצי עם וסת עדיין סדירה. נוטלת פרימולוט נור מזה כשנתיים עקב רירית מעובה (13) ודימומים קשים שעוזר מאוד ומקל. ערכתי בדיקת אולטרסאונד 4 ימים מתום המחזור: אורך 53 ממ עובי 54 ממ רוחב 52 ממ מרקם שרירני הערות- קדמי אורך תעלת צוואר הרחם 26 ממ קיר אחרוי פונדאלי נצפה שרירן אנטרמוראלי בגודל של 35*40. ללא עדות לזרימות עשירות על פני ובהיקף השרירן. עובי רירית הרחם 6.8 ממ. הערות: סדירה שחלות ימנית אורך 20 ממ רוחב 14 ממ גובה 16 ממ הערות - במרקם תקין בסמוך לשחלה נצפה ממצא היפואקוגני עם נוזל צלול בגודל 13*22 ממ. הידרוסלפינקס? שמאלית - אורך 17 ממ רוחב 13 ממ גובה 16 ממ הערות במרקם תקין השרירן שנצפה גדול מהבדיקה הקודמת (לפני 3 חודשים) שאז היה בגודל 19*22 ממ יש מקום לדאגה? אודה לתשובה

מקום לדאגה? לא נראה כל. אבל מה שקבלתי זה אוסף בדיקות, ותו לא. לאוסף בדיקות צריך להיות גם ״סיפור״,ְתסמינים, וכו׳.

04/07/2019 | 18:32 | מאת: ILANIT

תודה רבה על התשובה. אין כל תסמינים. פרט לדימום הוסת שנע בין 3 ימים או 6 ימים, אין דימום אחר. יש כמה ימים בחודש וסת ולאחר מכן 3 ימים הכתמות חומות שמגיעות תמיד בסיום הוסת ואז בשאר החודש עד לוסת הבאה אני נקיה. משמסתיים הוסת, אין כאבים, אין תסמינים בשאר החודש. היות ואני נוטלת באופן קבוע 10 ימים כל חודש פרימולוט נור, הרירית תמיד בבדיקות בסוף הוסת דקה. אין מה לדאוג שהשרירן גדל בשלושה חודשים? תודה על התשובה

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות