שריר תת רירי רחם רב קשרי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

19/05/2019 | 18:37 | מאת: יעל

נעשתה לי בדיקת אולטרסאונד למידה רגיל. ובה הרופא ראה : רב קשרי, לא ניתן לראות רחל תקינה. לציין שרירי תת אחרי של 13 מצ מוקף אירית הרחם ולכן לא ניתן לאמוד את עובי האירית אך האירית בהיקף השאירו משני כיוונים אינם מעובה. שחלות תקינות. קצת לחוצה,מה המשמעות ?

אין אפשרות לתת מענה לשאלתך. פרט לכך ששאלתך מלאה בטעויות (כנרה?) ממה שכתוב בדו״ח, ללא ידיעה מה גילך? מה הסימטומים? מה גודל המיומה? מה מיקומה? וכיוב׳, לא ניתן להתייחס בצורה ראויה.

19/05/2019 | 21:19 | מאת: יעל

מצטערת על הטעויות (לא ברור). אני בת 48 ללא סימפטומים, נעשתה בדיקת אולטרסאונד שגרתית אצל רופא נשים. וזה מה שכתב הרופא : "רב קשרי, לא ניתן לראות רקמת רחם תקינה. לציין שרירן תת רירי של 13 מ"מ מוקף רירית הרחם, ולכן לא ניתן לאמוד את עובי הרירית. אך הרירית בהיקף השרירן משני הכיוונים אינה מעובה. " שחלות תקינות, רחם שרירני.

נראה כממצא אקראי וחסר חשיבות. כל מה שצריך לעשות זה בדיקה דומה לביקורת בעוד כחצי שנה ולהוועץ ברופא/ה.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות