שרירן במרכז הרחם מטופלת בתרופה ואחרי US ווגינלי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

05/03/2019 | 18:24 | מאת: יפית

אני בת 46 והממצא אחרי US ווגינלי מתאים לשרירן 1 . כחצי שנה אני לוקחת תרופה הקאקספרון . מה הדרך המומלצת

אין כל אפשרות לתת מענה ראוי לשאלתך, בהעדר פרטים על גודל השרירן, מיקומו, ו/או פרטים על תסמינים (דימומים? כאבים?) בכל מקרה חשוב לדעת שהקסקפרוןם אינו טיפולך לשרירני רחם אלא לדימומים, וודאי אינו פתרון ראוי לאורך זמן.

09/03/2019 | 19:09 | מאת: יפית לוי

פרופ' שלום, גודל השרירן (מ"מ) 63X65 מיקום סב מוקוזי, קיר קדמי דוחק את החלל . התסמינים הם רק דימום מסיבי בימי הווסת. הכדור עוזר (מפחית דימום) מצד שני גורם לקרישי דם. אני רוצה לקבוע תור במרכז נארא ברמת גן . השארתי הודעה באתר של נארא ב"צור קשר" מספר פעמים טרם קיבלתי התייחסות. תודה רבה על המענה

ניתן לנסות פעם נוספת.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות