דימום בין וסתי חד פעמי

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

21/02/2019 | 08:18 | מאת: טליה

אני בת 51, בריאה בדרך כלל, ללא תלונות רפואיות. עד לפני כשנתיים מחזורים בני 28 יום וכעת כל 25 יום. בחודש ינואר האחרון היה לי דימום (בערך בזמן ביוץ) שנמשך כמה ימים. לאחר שבועיים הגיע המחזור האחרון ב-15.2. נבדקתי אצל רופאת נשים שביצעה בדיקת U.S . בבדיקה נמצא שרירן בגודל 1.5 ס"מ. הרירית דקה בעובי 3 מ"מ, שחלות תקינות. אני ממש בלחץ עקב הדימום... האם שרירן בגודל כזה יכול לדמם באמצע החודש?

מה שקובע בקשר שבין שרירן ברחם (מיומה) לבין דימום זה ציקומו ולא גדלו בהעדר מידע זה לא ניתן להתייחס לשאלתך. פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות