פוליפ יכל לנשור במחזור?

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

07/02/2019 | 19:53 | מאת: צליל

שלום וברכה לפניי כמה ימים הייתי אצל רופא נשים רופא הנשים שלי מצא אצלי ברחם פוליפ בגודל 11×19 מ"מ שלח אותי הבייתה בטענה שפוליפ יכל לנשור במחזור רציתי לדעת עם אכן יש אפשרות כזו?

07/02/2019 | 22:32 | מאת: צליל

שלום וברכה לפניי כמה ימים הייתי אצל רופא נשים רופא הנשים שלי מצא אצלי ברחם פוליפ בגודל 11×19 מ"מ שלח אותי הבייתה בטענה שפוליפ יכל לנשור במחזור ???? בבקשה אשמח לתשובהה

ההחלטה על גישה אבחנתי, טיפולית, או מערב למשך פרק זמן מסויים תלויה כח בגיל, בבדיקת הרירית, ובדיקות מעקב נוספות. האפשרות שזה ינשור קיימת אך פחות סבירה.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות