שרירנים האם לנתח ולהוציא את הרחם?

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

21/01/2019 | 15:02 | מאת: ורד

בת 60 עם רחם קידמי רב שרירני.גודל:80X150 1)קידמי 40X50X60 זרימת דם קלה 2)סב מוקוזיאלי 40X50X60 עושר כלי דם ודוחק חלל הרחם. רירית דקיקה. נוזל בכמות רבה בחלל. יש דימום מאז הוצאו 2 פוליפים. פאפ ופיפל תקין. האם לנתח ולהוציא את הרחם? המלצה על חוות דעת שניה?

שאלות כגון אלה, האמורות להוביל לקבלת החלטה טיפולית, לא נכון לקבל דרך פורום אנונימי שנועד להבנת תהליכים ולא לקבלת החלטות. גיל 60 עם שרירני רחם מחייב התייחסות שונה ממצב דומה בגיל צעיר יותר, וחסרים פרטים רבים בהצגת הדברים. מענה מסוג זה עלול להוביל לקבלת החלטות שגויות.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות