התייעצות לגבי מיומות ברחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

07/10/2018 | 14:36 | מאת: דפנה

rקע רפואי: בת 33 כיום. בשנת 2011 נותחתי ברחם (ניתוח כירורגי) להוצאה של 2 שרירנים גדולים שגרמו לכאבים עזים ודרשו הוצאה. לפני כשנתיים וחצי החלו לי כאבים מאוד חזקים ברחם ומבדיקת אולטרסאונד נצפו שרירים ברחם שמתוכם 2 גדולות מאוד ורחם מוגדל כ-16 שבועות הריון. בהתייעצות עם מס' מומחים גניקולוגיים נאמר לי פה אחד שעלי לחזור לעשות ניתוח נוסף, כאשר מרכיב הזמן תלוי בי ובעוצמות הכאב. אני מתמודדת עם כאבים עזים מאוד שמביאים אותי לשיתוק בתקופות שונות של החודש במיוחד סביב ביוץ ומחזור. מתבטא בחוסר יכולת לזוז (פיזית) עד שהכאב נירגע - זמן של שעה-שעתיים, הקאות במקרים הקשים, בכי נוראי וחוסר אונים ממש. ( בחודשים האחרונים עוצמת הכאב ותדירותם גברו מאוד. אני מחפשת רופא/ת נשים במסגרת מאוחדת שמומחה לטיפול במיומות אליו/אליה אוכל לפנות. רופאת הנשים שלי היום לא זמינה בכלל (חודשים המתנה בתור אליה) ואינה מתמצת מספיק בתחום. אודה מאוד להכוונה.

הגישה הכללית וחלופות הטיפול תלויות, בין היתר, גם בתכניות הילודה שלך. פרופ׳ יונה תדיר

08/10/2018 | 16:22 | מאת: דפנה

ללא ילדים כרגע. מתכננת ילודה

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות