שרירן בין צוואר הרחם לרחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

27/12/2012 | 19:30 | מאת: מיכל27

שלום אני בהריון בשבוע 31 ויש לי שרירן בחיבור בין צוואר הרחם לרחם בגודל 56 ממ נאמר לי שיכול להיות שתהיה לעובר בעיה להתהפך עקב חוסר מקום בקרבת תעלת הלידה וכי אולי לא אוכל לקיים לידה טבעית אני מעוניינת בחוות דעת נוספת אשמח לקבל המלצה על רופאים באזור המרכז תודה רבה מיכל27

םורום זה אינו מיועד למתן המלצות כגון אלה. אליך למצוא רופא באמצעות קופת החולים שליך או דרך בית החולים בו את אמורה ללדת. פרופ' יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות