5 וחצי שבועות לאחר ניתוח כריתת שרירן בגישה ביטנית

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

29/08/2018 | 09:29 | מאת: ליאור

היי. כבר 5 וחצי שבועות לאחר כריתת שרירן בגישה ביטנית. עדיין יש כאבים בבטן-זה הגיוני? הבטן עדיין לא חזרה לעצמה ונראית כמו הריון חודש 6( השרירן היה בגודל של 10 סמ אבל הבטן הייתה קטנה יותר מעכשיו) יש לציין שהרופא בדק אותי ואמר שהכל תקין ( הבדיקה הייתה רק מישוש של הבטן ללא הסתכלות פנימה)

מה שלך נראה רק מישוש של הבטן, לרופא/ה מיומנ/ת זה אומר הרבה, לגבי סוג הכאב, הרגישות, היכן, גושים, ועוד. אם מתעורר חשד בבדיקה זו רק אז יש הצדקה לבירור נוסף. ופרט לכך, כל מה שאת מתארת מקובל ושכיח אחרי ניתוח. בכל שאלה נוספת לאחר ניתוח יש לפנות לרופא/ה. בברכת שנה טובה, פרופ׳ תדיר

30/08/2018 | 19:18 | מאת: ליאור

תודה על התשובה.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות