תופעות בגוף של שרירן ברחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

22/07/2018 | 08:45 | מאת: מיכל

שלום אני בת 44 אם ל 3 ילדים . מזה כשנה המחזור משחק לי בזמנים . לפני כחצי שנה המחזור התחיל להיות קשה וכואב המון דימום . בבדיקה שעשיתי נאמר לי שיש לי שרירן ברחם . הרופאה המליצה לי על כריטה או התקנת מירנה . לאחרונה אני סובלת מבטן נפוחה ועצירויות שאלתי היא האם יש קשר ?? והאם כדאי לי להמתין לפני כריתה מכוון שיתכן שכן אני בגיל בלות וזה יעלם המחזור ? אודה לתשובתך

אין אפשרות לתת מענה לשאלתך בהעדר פרטים כגון: גודל השרירן, מיקומו, ואופי הדימומים. בגיל זה קטנה הסבירות לגיל המעבר (ממש לא ״בלות״). פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות