כריתת רחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

17/12/2012 | 22:15 | מאת: אור

האם לאחר כריתת רחם גדול(20 שבועות) בלפרוסקופיה יש מניעה מנשיאת משאות כבדים כמו קניות-אם כן כמה זמן ומה קורה אם היתה פעולה כזו לפני הזמן? אחרי כמה זמן אפשר לקיים יחסי מין-האם צריך לחכות 6 שבועות עד שהתפרים יתמוססו?

האם שאלה זו נשאלת לפני? או אחרי הנתוח? האם הנתוח בוצע כבר??? פרופ' תדיר

18/12/2012 | 14:28 | מאת: אור

אכן,הניתוח בוצע והשאלות הן שאלות של זמן ההחלמה מן הניתוח.

18/12/2012 | 17:15 | מאת: אור

אכן הוא היה בגודל של 20 שבועות ולכן עשו לי חתך מעל הטבור כדי להכניס את המצלמה. אני שואלת אותך את השאלות האלה היות ועדיין לא הייתי בביקורת ולא הייתי רוצה לחכות עד אז עם השאלות ולהיות מוטרדת.אשמח אם בכל זאת תוכל לענות לי בקצרה עליהן(במיוחד לגבי הדברים הכבדים). תודה.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות