שרירנים חלק תחתון ברחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

21/06/2018 | 19:22 | מאת: שלי

שלום לך דוקטור יונה תדיר שמי שלי בת 42 +3 לאחרונה מחזור סדיר אך דימומים קשים .בבדיקה אצל רופאת נשים גילו לי שרירנים בקיר אחורי 35.37 מ"מ רירית סדירה ...שאלתי אליך האם אצטרך ניתוח הוצאת הרחם ? או יש טיפול אחר?

החלטות על טיפול לא מתקבלות על בסיס מידע חלקי. צריך לדעת פרטים על מיקום השרירנים ברחם , האם זה קרוב לרירית הרחם או לחלק החיצוני של הרחם? מדובר בשרירנים קטנים אך במיקרים בהם יש דימומים חזקים לא הגודל קובע אלא המיקום. פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות