דימומים אחרי צריבת רירית הרחם

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

27/04/2018 | 09:54 | מאת: נאוה

שלום, אני בת 42 פלוס 2 בניתוח קיסרי שהקטנה כבר בת 13. מאחר ויש לי ווסתות קשות מבחינת כמות הדימומים ווסתות לעיתים קרובות יחסית הרופא הציע צריבת רירית הרחם. לפניי כשלושה שבועות עברתי את הצריבה ומאז יש לי הפרשות סמיכות כמו גומי וצבע ורדרד. בשבוע האחרון זה נראה יותר דם. הייתי לפניי מספר ימים אצל הרופא בביקורת בגלל זה והוא אומר שרואה שהיה ביוץ והביצית התפוצצה ודיממה לתוך עצמה ומזה הכאבים החזקים שיש לי מאז הניתוח ועל כן ההפרשות. מאז ההפרשות יותר דמיות והכאבים נחלשו. השאלה שלי היא האם הגיוני ככ הרבה דימומים ללא הפסקה מאז הניתוח? ואם כן מתי זה ייפסק, או שאולי הניתוח לא הצליח?

נראה שאת מערבת מושגים ומצבים שאינם קשורים זה לזה. א. לא ברור מה האבחנה של הרופא אשר בגללה החליט לבצע צריבה (של רירית הרחם?). דימום אינו אבחנה אלא סימפטום לאבחנה שאינה מצויה בשאלתך. ב. דימום בשחלה בעקבות ביוץ אינו קשר לכל מה שתיארת, לא כאבחנה ולא לגבי הדימום שאת מתארת. ולפיכל, לצערי, לא ניתן לתת מענה ראוי לשאלתך, כי אין בה די פרטים. פרופ׳ יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות