בשבוע 12+3 ימים ים רחם שרירני

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

24/04/2018 | 21:51 | מאת: טוהר

יש לי שני שרירנים אחד 8 סנטימטר סוב סרוזי בקיר אחורי והשני 4 ס״מ שקרוב יותר לאיזור הבטן. לפעמים יש לי הכתמה דמית בניגוב( סליחה על הפירוט) והתכווצויות, עשו לי אולטרסאונד והכל תרין עם הוובר תודה לאל, האם הדימום יכול להיות קשור לשרירנים?

במהלך היריון קשה לאמר אם הכתמה קשורה לשרירן או להיריון. עליך להיות במעקב כדי לראות מה מיקום השרירנים והאם סימפטומים עתידיים מהווים בעיה לקראת סיום ההיריון והלידה. רק לאחר מכן צריך יהיה להתמודד עם בעית השרירנים. פרופ׳ תדיר

24/04/2018 | 21:57 | מאת: טוהר

תודה על המענה המהיר... אבל זה יכול לגרום לכאבים ודימומים בשבוע הזה?! והאם זה עלול לגרום להפלה? מןדאגת

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות