טיפול הורמונלי 75 מ"ל או 50??

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

13/02/2018 | 17:52 | מאת: מיכל

שלום פרופסור תדיר..החלטתי להפסיק לבזבז את הזמן ולהתחיל בטיפול הורמונלי ( אי פיריון בלתי מוסבר הכל תקין 😓) העניין שהרופאה אמרה כל יום להזריק 75 מ"ל אני נרתעת!!! יודעת שיש רופאים שמתחילים ב25/50 זה יהיה טיפול ראשון..לא הגיוני להתחיל בפחות??? מעדיפה כמה שפחות רעל שכזה בגופי..אשמח למענה...

אחת השאלות המוזרות שקבלתי. להזריק מה? למה? למי? בת כמה? רעל? ועוד ועוד...

13/02/2018 | 21:03 | מאת: מיכל

סליחה שלא הייתי ברורה... בת 31 זריקות הורמונליות מבחינתי זה רעל לגוף ...

קיימים סוגים רבים של ״הורמונים״ וזו רק דוגמא אחת למגוון רחב של נושאים עליהם יש לקבל פרטים כדי להתייחס לשאלתך בצורה ראויה. ואולי גם לא הבחנת ששאלתך נשאלה בפורום שאינו רלוונטי. אמת הדבר שאם אין צורך לעשות שימוש בתרופות למיניהן, עדיף להמנע מהן. זה נכון גם לגבי אוכל לא בריא, או כל סטייה אחרת משמירה על הבריאות.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות