אחרי ביוץ זקיקקקקקקקק 28888888888888

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

20/12/2017 | 18:45 | מאת: נויה

שלום פרופסור תדיר לאחר ביוץ ( זקיק 19 הורמונים עולים בהתאם השאלה לא אם היה ביוץ זה ודאי שהיה) הלכתי לראות שאכן היה הביוץ והזקיק והאחות אמרה לי שהיה ביוץ לפי בדיקות הדם וה us. הזקיק היה 28 הסבירה שזה כנראה שאריות ??? לא הבנתייייייי...מצרפת את בדיקת הדם ואת us אשמח להסבר..ושאלה נוספת אם קיימתי יחסים יום ויומיים לפני הבדיקה ששלחתי לך כיסיתי את מועד הביוץ יש סיכוי להיריון? והאם גם באותו יום של הבדיקה הזאת שצירפתי לך היה רצוי לקיים יחסים לדעתך? לפי בדיקת הדם וה us. יותר מאודה לך אם תעשה לי סדר!!! בבקשה מימך....תודה

כוונת האחות שיש שאריות של הזקיק, מה שהופך לאחר הביוץ לגופיף תהוב המפריש פרוגסטרון. אם קיימת יחסי מין 1-2 ימים לפני זה בסדר בכל הקשור לסיכוי להפרות את הביתית ולהכנס להריון. ו...מה לכל זה ולפורות שרירני רחם?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות