הריון חוץ רחמי אחרי ניתוח.

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

02/07/2017 | 10:27 | מאת: מרי זגורי

הי עברתי ניתוח להוציא חצוצרה שמאלית עקב הריון חוץ רחמי. אחרי 3 חודש יכולתי להפסיק גלולות ולהכנס להריון, וניקלטתי . עשיתי בדיקת הריון ביתית 3 ימים לפני המחזור והתוצאה חיובית, אחרי 3 ימים קיבלתי מחזור. 1.מה זה אומר שהיה לי עוד הפלה או שאני צריכה לעשות בדיקות ולראות שהכל טוב? 2.ואני חוששת שלא היה לי קשה להכנס להריון בעתיד ולא היה לי בעיות אח'כ. אשמח לתשובות.

בשלב זה לא ניתן לאמר דבר ברור. צריך להמתין ולראות מה מצבך. יש לוודא אם בדיקת ההריון (בדיקת דם) שלילית, או מה רמת ההורמון beta hCG. בכל מקרה עליך להיוועץ ברופא/ה לגבי ההמשך. פרופ. תדיר.

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות