רופא הנשים שלי המליצ לי לקחת הומונים

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

10/08/2012 | 07:48 | מאת: 44.9 המשך

להרוויח עוד שבוע כדי לחכות לתשובת הפאפ,לקחתי וזה פסק אבל הפסקתי אחרי שלושה ימים הוא גם נתן לי כדורי ברזל השאלה שהאם השרירן יכול לגדול?או להעלם? האם השרירן יכול להיות סרטני?זה קצת מדאיג אותי

השרירן לא ייעלם מעצמו, אלא רק שנים לאחר כניסתך לגיל המעבר. במי מדים גדולים אלה, בבמגבלות חוסר הפרטים המצויים בידי על מיקום גודל ומספר השרירנים , אין אפשרות לתת תשובה מדוייקת יותר. אבל כפי שציינתי, במימדים הכלליים שציינת ניתוח נראה פתרון סביר. מעניין שאת חוששת מניתוח (חשש בלתי מוצדק לדעתי ומניסיוני) אבל אינך חוששת ממה שיש לך ברחם ואשר ודאי אינו תורם לבריאותך. פרופ. יונה תדיר

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות