ריפלוקס קיבתי ושטי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

05/12/2016 | 23:54 | מאת: נתי

שלום רב, לפני 5 חודשים אובחן אצלי רפלוקס קיבה ושט. במשך 4 חודשים אני לוקח סוגים שונים, של כדורי נוגדי חומציות. ואין שיפור כלל. כתוצאה מכך יש לי צרידות, קושי בדיבור, צרבות ולשון לבנה. הליקובקטר שלילי. מה אפשר לעשות? איזה בדיקה תוכל למצוא את גורם הבעיה? תודה!

גסטרוסקופיה ובדיקה למדידת חומציות בושט PH מטריה כולל בדיקת אימפדנס תחת הטיפול בתרופות שמדכאות הפרשת חומצה. יתכן שהסימפטומים לא קשורים לרפלוקס? לרפלוקס יש גם אופציה ניתוחית

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה