כל חודש שלשולים וחום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

12/11/2016 | 22:32 | מאת: מיטל

שלום ד"ר, אמא שלי בת 70 וסובלת מזה שנתיים באופן כמעט קבוע משלשולים בחילות וחום כל חודש. היא לוקחת תרופה בשם ריבון לאוזטופורוזיס, שאותה לוקחים פעם בחודש. וחשבנו שזה מזה. אבל החודש היא לא לקחה את התרופה ועדיין שוב היו לה שלשולים וחום עם בחילות. לפני מספר חודשים היא עשתה בדיקת צואה ודם ולא ראו כלום. מה זה יכול להיות? תודה מראש, מהבת המודאגת.

לצערי לא ניתן לתת מענה הולם דרך מדיה זו מציע לפנות לרופא המשפחה אשר במידת הצורך יפנה אתכן להמשך בירור

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה