רפלוקס וטיפול- התייעצות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

07/11/2016 | 08:41 | מאת: טניה

שלום רב, אני בת 45, סובלת בשבועות האחרונים מתחושת שמהו תקוע בגרון, גראעפסים קטנים ולעיתים תחושת מועקה בחזה. רופאת .א.א.ג בדקה עם ראי ואמרה שנראה כמו רפלוקס. הפנתה לגסטרואנטרולוג אבל אין תורים בקופ"ח עד אמצע ינואר. היא נתנה לי מרשם ל"לנטון" ואמרה להשתמש בימים קשים. הרוקח בבית המרקחת המליץ לקחת את הכדורים ברצף לשבוע על מנת להקל/לשקם קצת את האזור. אשמח לדעת מהי הדרך המומלצת לטיפול בשלב זה? וגם האם זו תרופה שיש לקחת בבוקר או כאשר מרגישה ברע? בתודה רבה מראש, טניה

לא ניתן לצערי לתת המלצות טיפוליות פרטניות באמצעות מדיה זו. בעיקרון בחשד לרפלוקס אכן מקובל לטפל ב-PPI (הלנטון שייך לקבוצה זו) יש להשלים את הבירור כפי שהומלץ.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה